Top
  >  Lifestyle   >  De Keukenhof 2010


De winter is bijna voorbij en de lente is zachtjes in aantocht. Binnenkort beginnen de bloemen te bloeien en brengen ze eindelijk weer wat kleur aan onze tuinen. Heb je groene vingers en ben je graag in de tuin bezig? Bezoek dan eens de Keukenhof.

De Keukenhof  2010 biedt een bijzonder groot assortiment aan planten en decoratie. Iedereen die dol is op tuinieren kan hier inspiratie opdoen, nieuwe planten en bloemen ontdekken, producten aanschaffen en gewoon genieten van een dagje uit.

De Keukenhof staat erom bekend de bollentuin van Nederland te zijn. Zo is er een overdaad aan verschillende soorten bloembollen voor de lente te vinden. Er zijn natuurlijk meer mogelijkheden om je tuin op te vrolijken, dan alleen met bloemen en planten. Denk aan kunst voor in de tuin, bij de Keukenhof hebben ze hier ook een aanbod van.

De Keukenhof is tot en met 16 mei 2010 te bezoeken zijn in Lisse. Ook heeft de Keukenhof meerdere thema’s, zo vinden er de Jan, Jans en de Kinderdagen plaats, van 29 april tot en met 2 mei. Er zullen dan onder andere schilderdemonstraties gegeven worden, kinderen kunnen geschminkt worden of meedoen aan een kleurplaatwedstrijd. Of ga naar Keukenhof goes Global op 13 mei, waar je kennis kan maken met verschillende vormen van dans. Een theatergroep zal dan bijvoorbeeld typisch Hollandse, Ierse of Bulgaarse dansen uitvoeren. Toegangskaarten voor volwassenen kosten €14 en voor kinderen €7.