Top
  >  Lifestyle   >  Dit is het geschikte iPhone 13 model voor jou

Onlangs is de nieuwste iPhone uitgekomen, namelijk de iPhone 13. Deze telefoon is in verschillende modellen op de markt gebracht. Zo is er een iPhone 13 Mini, een iPhone 13, een iPhone 13 Pro en een iPhone 13 Pro Max. Hierdoor heb je een uitgebreide keuze, waardoor je het model kunt aanschaffen wat perfect bij jouw telefoongebruik aansluit. Maar welk model van de iPhone 13 is dat? Lees dan snel verder, want in dit artikel helpen we je bij het uitkiezen van het perfecte iPhone 13 model voor jou en zul je de meest geschikte iPhone kopen

iPhone 13 Mini

Het is al langer bekend dat vrouwen over het algemeen een wat kleiner model telefoon de voorkeur geven dan veel mannen. Ten eerste is er de iPhone 13 Mini en zoals de naam al zegt, is dit model het kleinste iPhone 13 model. Verder doet dit model zeker niet onder voor de andere iPhone 13 modellen, ook dit model beschikt namelijk over verschillende uitgebreide specificaties. Dit model is dan ook beschikbaar in 128GB, 256GB en 512GB opslagcapaciteit, waardoor je op deze telefoon alsnog alles kan opslaan. Verder is dit model uitgerust met twee camera’s op de achterkant van de telefoon en verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, rood, blauw en roze. 

iPhone 13

Ten tweede is de iPhone 13 te koop en is dan ook wel het ‘standaard’ model. Toch doet deze telefoon je versteld staan met de specificaties. Zo beschikt de telefoon over een 6,1 inch Super Retina XDR display, waardoor het scherm uitermate scherp en indrukwekkend is. Daarnaast beschikt deze telefoon over drie camera’s, waardoor je nog scherpere foto’s kunt maken in elke situatie. Daarnaast is ook deze telefoon verkrijgbaar in de vijf kleuren zwart, wit, rood, blauw en roze.

iPhone 13 Pro 

Ten derde is de iPhone 13 Pro op de markt verschenen met een 6,1-inch OLED-scherm. Verder is het bij dit model ook mogelijk om te kiezen voor een opslagcapaciteit van 1TB, waardoor je nooit meer met een volle opslag zit. Ook dit model beschikt over drie camera’s aan de achterzijde van de telefoon. Verder is dit model verkrijgbaar in de kleuren grafiet, zilver, goud en Sierra Blue. 

iPhone 13 Pro Max

Tot slot is er de iPhone 13 Pro Max en zoals de naam al aangeeft, is dit het meest uitgebreide model onder de iPhone 13. Dit model heeft zelfs een ​​6,7-inch Super Retina XDR display en kun je moeiteloos gebruiken met 5G. Verder gaat de batterij tot wel 2,5 uur langer mee dan de iPhone 12 Pro Max, waardoor je eindeloos kunt surfen op het web. De iPhone 13 Pro Max maakt gebruik van de verbeterde A15 Bionic chip (processor). Dit leidt tot betere prestaties en een lager energieverbruik. Wist je dat je met deze iPhone een gebruiksduur kunt halen van 68 uur op een volle batterij? Een telefoon die langer dan 2 dagen meegaat is toch de droom van iedere vrouw?