Top
  >  Lifestyle   >  Meest gebruikte telefoon onder vrouwen

Je staat ermee op en je gaat ermee naar bed. Even een appje versturen, Facebook of Instagram checken, een mailtje versturen of je wekker zetten. Het kan allemaal op je telefoon. We zijn er enorm gek op en gebruik het dan ook dag en nacht, maar welke telefoon wordt het meest gebruikt onder vrouwen? Je leest het in dit artikel. 

Samsung Galaxy

De samsung galaxy a51 is de populairste telefoon onder de vrouwen. Maar waardoor komt dit dan? De telefoon heeft verschillende voordelen, zoals genoeg opslag, namelijk 128 gb, voor alle foto’s, video’s, muziek en apps. Zo heb je dus nooit meer last van het probleem dat je teveel apps of foto’s op je mobiel hebt en sommige moet verwijderen. Verder kun je gemakkelijk grote groepen, gebouwen of andere voorwerpen op de foto zetten door middel van de groothoeklens. Wanneer je dus gezellig met vriendinnen op stap bent en er een foto gemaakt moet worden, heb jij daarvoor de perfecte telefoon. Maar ook voor de kleinste dingen of details is deze telefoon perfect, aangezien het ook beschikt over een macrolens. Verder heeft de Samsung Galaxy a51 een erg goede batterij, die minstens een dag mee gaat. Je kunt je oplader dus gewoon thuis laten en hoeft niet meer overal te vragen of je je telefoon kunt opladen. Verder kun je prima je lievelingsserie kijken op je telefoon, aangezien je over 6,5 inch scherm beschikt. 

Apple iPhone

Naast de Samsung Galaxy is de iPhone van Apple natuurlijk erg geliefd, specifiek de Iphone SE. Deze telefoon is juist wat kleiner en compacter, waardoor je het gemakkelijk met één hand bedient. Bovendien kun je deze telefoon makkelijk even in je broekzak opbergen. Verder kun je met deze telefoon ook ongelofelijk scherpe foto’s maken door middel van de 12 megapixel camera met portretmodus, ideaal voor selfies dus. Je ontgrendel je telefoon door middel van je vingerafdruk op de homebutton te leggen en kijkt vervolgens je favoriete serie of film op een 4,7 inch scherm. Doordat deze telefoon beschikt over een glazen achterkant is ook dit model van Apple draadloos op te laden. 

Abonnement of los toestel?

Als je dan eindelijk het perfecte toestel hebt gekozen, is het nog belangrijk om te beslissen of je voor een los toestel of een abonnement kiest. Dit is afhankelijk van het gebruik van je telefoon. Als je regelmatig belt, sms’t en internet gebruikt is het verstandig om je telefoon aan te schaffen in combinatie met een abonnement. Als je hier niet veel gebruik van maakt, is het handiger om te kiezen voor een los toestel met bijvoorbeeld een sim only abonnement of een prepaid simkaart. Bovendien kun je ook kiezen voor een los toestel als je nog vast zit aan een ander abonnement. 

Verder is het opvallend dat veel vrouwen kiezen voor een zwarte of witte telefoon. Kleuren zijn zeker minder populair. Het is dus wel duidelijk dat vrouwen vooral de beeldkwaliteit, de grootte van het beeldscherm, de kwaliteit van de camera en de batterijduur belangrijk vinden. Hiermee houden vrouwen dan ook rekening bij het aanschaffen van een nieuwe telefoon