Top
  >  Familie   >  Eeneiige drieling trouwt tegelijkertijd

Drieling trouwt tegelijk
De zussen Tagiane, Rafalela en Rochele Bini zien er hetzelfde uit, zijn op dezelfde dag jarig, vallen op hetzelfde type man en delen nu ook nog eens dezelfde trouwdatum. De eeneiige drieling trouwde namelijk tegelijkertijd.

De 29-jarige zussen, uit het Braziliaanse Passo Fundo, gaven afgelopen zaterdag op hetzelfde moment hun jawoord aan hun verloofdes. Voor deze speciale dag droeg de drieling bijna dezelfde trouwjurken en hetzelfde kapsel en make-up. Om de dames toch uit elkaar te kunnen houden, hadden ze ieder een ander bruidsboeket. Tagiane droeg rode bloemen, Rafaela gele en Rochele blauwe. Uiteraard pasten ook de kostuums van bruidegoms Eduard, Rafael en Gabriel goed bij elkaar.
Drieling trouwt tegelijk 02
Het idee om op dezelfde dag te trouwen, kwam van de ouders van de zussen. Het enige dilemma waar vader Pedro tegenaan liep, was hoe hij tegelijk zijn dochters naar het altaar kon brengen. “We besloten met zijn allen de kerk binnen te komen en stopten halverwege het gangpad. Vanaf daar bracht ik ze één voor één richting het altaar”, laat hij weten aan BBC News.