Top
  >  Eten & Drinken   >  Griezelen met Halloween menu


Geen zin om langs de deuren te gaan met Halloween? Je kunt ook samen met vrienden of familie gaan griezelen met een Halloween menu.

Verschillende restaurants maken iets bijzonders van hun gerechten met Halloween. Ook het restaurant zelf wordt vaak helemaal in stijl versierd. Als je niet de straat op wilt voor snoep, kun je de kinderen gewoon meenemen naar een restaurant met een Halloween menu.

Leiden – De La Soul

Bij De La Soul in Leiden is het 3 dagen Halloween. Op vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 oktober is er dan ook een speciaal Halloweenmenu. Het restaurant, dat bekend is om de combinatie van eten, drinken en muziek, staat dan vol met pompoengerechten. Zo is er pompoensoep en pompoenbrood, maar ook de risotto en de salade zit er vol mee. Pompoenliefhebbers kunnen met Halloween dan ook het beste richting Leiden gaan.

Utrecht – Ommekeer

In Utrecht wordt restaurant Ommekeer helemaal in de Halloweensfeer gebracht. De hele inrichting is vanaf 26 oktober tot en met 31 oktober omgegooid. Niet alleen het restaurant, maar ook het eten wordt behoorlijk griezelig. Zo kun je genieten van Slaughter’s Delight, Nightmare on Voorstraat en Spiderweb of Apple. Carpaccio, biefstuk en apfelstrudel wordt zo opeens een stuk enger.

Portugaal – Het Wapen van Portugaal

Het Halloweenmenu van het Wapen van Portugaal heeft geen speciale namen. Hier kun je gewoon zonder griezelen kiezen uit verschillende soepen en soorten vlees en vis. De nagerechten Lady Marian en Lady Guinevere verwijzen naar de kasteelachtige inrichting van het restaurant, dat op zich al Halloweenwaardig is.

Zevenbergen – De 7Bergsche Hoeve

Voor mensen uit het zuiden is de 7Bergsche Hoeve misschien iets dichter bij. Dit restaurant zit in Hotel Zevenbergen, uiteraard in Zevenbergen. Hier bestaat het Halloweenmenu uit een Dracula Salade met garnalen, Behekste Soep van pompoen en een Satan Steak. Na het hoofdgerecht komt er ook nog een passend nagerecht, namelijk een Vampierentaart van chocolade met een aardbeiensaus. Het Halloweenmenu is alleen te bestellen op zaterdag 29 oktober.