Top
  >  Mode & Beauty   >  H&M kinderkleding zomer 2010


De kinderkleding van H&M voor zomer 2010 biedt een ruime keuze aan zomerse items voor  zowel meisjes als jongens. Er valt een keuze te maken uit kleding voor overdag, ’s nachts en voor het strand of zwembad.

De kinderkleding van H&M voor zomer 2010, bestaat uit kleding in de maat 86 tot 128 en van 134 tot 170. Zowel voor jongens als voor meisjes is er een breed assortiment om uit te kiezen. De kleuren zijn fris en helder en de verschillende prints passen bij de bijbehorende leeftijden van de kinderen. De collectie heeft zowel kleding, schoenen en andere accessoires.

De kleding voor meisjes en jongens met de maat 86 tot 128 heeft veel kleurrijke prints, zoals met dieren, stippen, strepen. Voor meisjes is er speciaal Hello Kitty gebruikt en voor jongens zijn er opdrukken met auto’s of stripfiguren. Er is kleding te vinden als tops, broeken, rokken, jurken, jassen, pyjama’s en ondergoed.

De kindercollectie in de maat 134 tot 170 is meer gericht op de wat oudere kinderen, doordat de kleding een meer volwassene uitstraling heeft. Dit is te zien in de meer modieuze accenten, die inspelen op de trends van tegenwoordig. Zoals voor meisjes, de skinny jeans, harembroeken, lange tops, leggings en strandjurkjes. Voor de jongens is de kleding stoerder gemaakt, door de sweaters met capuchon, geblokte overhemden en ruige jeans. Ook het gebruik van donkerdere kleuren geeft het geheel een minder kinderachtige uitstraling.