Top
  >  Familie   >  H&M kinderkleding zomer 2011


De H&M kinderkleding voor zomer 2011 bevat zoals je van kindercollectie verwacht veel kleurrijke items. Je ziet ook een aantal modetrends zoals fruit, streepjes en de bloemenprint voorbij komen, maar ook wel een aantal echte basics.

De collectie H&M kinderkleding zomer 2011 bevat kleding van maat 86 tot en met 128 en voor de wat oudere kinderen van 134 tot 170. Er zijn zowel leuke kleren voor jongens als voor meisjes bij H&M deze zomer. Je vindt er echte vakantie outfits, maar er is ook genoeg voor de Nederlandse zomers.

StreepjesVoor zowel jongens als meisjes zijn er streepjes in allerlei soorten. Bij H&M variëren deze strepen van basic tot felle kleuren en van breed tot smal.

Opdruk
Shirts en tops met opdruk zijn favoriet voor kinderoutfits. Er zijn T-shirts met hun favoriete cartoonfiguren zoals Barbapapa en Hello Kitty, maar ook stoerdere prints met letters, foto’s of tekeningen voor de oudere kinderen.

Playsuits


Playsuits zijn voor meisjes een leuke en handige outfitkeuze. Ze zitten lekker en er is geen gedoe om kleding bij elkaar te zoeken, want de outfit bestaat uit één stuk. Ze zijn alleen wel een beetje lastig met naar de wc gaan.

Bloemenprints


Bloemenprints zien we ook veel terug op de kinderkleding van H&M. Ze zijn er op strandjurkjes, maar ook op gewone shirtjes en rokjes.

Ruitjes


Wat bloemenprints voor meisjes zijn, zijn de stoere ruitjes voor jongens. Deze zijn veel te vinden op blousejes en broeken.

Wit en denimEen combinatie die we elke zomer wel tegenkomen, voor alle leeftijden en geslachten, is wit en denim. Deze items worden vaak met elkaar gecombineerd, wat ook het geval is bij de H&M kinderkleding.

Naast kinderkleding zijn er bij H&M voor zomer 2011 ook schoenen, accessoires en zwemkleding te vinden voor kinderen.