Top
  >  Lifestyle   >  Huishoudbeurs 2010


Van 13 tot en met 21 februari 2010 vindt in de Amsterdam RAI de Huishoudbeurs 2010 plaats. Dit is alweer de 65ste editie van de populaire beurs.

De Huishoudbeurs staat dit jaar in het teken van Bont. Dit omdat de Nederlandse vrouw van nu heel werelds is. Zo combineren wij vrouwen bijvoorbeeld allerlei interieurstijlen door elkaar. Doen we op de sportschool mee met de nieuwste buitenlandse sportsensatie en laten we ons in de keuken graag verrassen door andere culturen.

Rondom het thema Bont heeft de huishoudbeurs dit jaar allerlei activiteiten georganiseerd. Zo kun je in het creatief paviljoen leuke workshops volgen en in het proeflokaal genieten van een lekker buitenlands drankje.  Daarnaast kom je op de Huishoudbeurs van alles te weten over de nieuwste trends en nieuwtjes op het gebied van wonen, vrije tijd, mode & verzorging en koken. Ook kun je er terecht voor stijladvies en een make-over of genieten van een modeshow.

Je kunt de Huishoudbeurs van 13 tot en met 21 februari 2010 bezoeken in de RAI in Amsterdam. De beurs is dagelijks geopend van 11.00 uur tot 18.00 uur en op donderdag en vrijdag zelfs tot 22.00 uur.  Toegangskaarten aan de kassa kosten €17,50 en in de voorverkoop €13,50.