Top
  >  Familie   >  Is een mamabuik sexyer dan een sixpack?

mamabuik sexyer dan sixpack
Nu het zomer is domineren strakke buiken de media. Als moeder kun je daar soms knap onzeker van worden, maar misschien hoeft dat helemaal niet. Want is een mamabuik eigenlijk niet veel sexyer dan een sixpack?

Na 4 zwangerschappen had moeder Kimberly Henderson het zelf heel lang moeilijk met het aanvaarden van haar nieuwe figuur. De Amerikaanse bleef slank waardoor ze van andere vrouwen complimenten kreeg over haar lichaam. Kimberly was zelf alleen helemaal niet tevreden met haar lubberende mamabuik en striemen. Voordat ze kinderen kreeg had ze namelijk een sixpack en hoeveel ze nu ook sport die krijgt ze niet meer terug.

Mama zijn is sexyer dan een sixpack!

Gelukkig heeft Kimberly haar prachtige mamabuik inmiddels aanvaard. Ze besloot haar buik niet langer te verberegen en plaatse een onbewerkte foto van haar buik met striemen online. Bij de foto schreef ze het volgende:

“Iedereen geeft me altijd complimenten over mijn ‘perfecte lichaam’ na 4 kinderen. Ik had vroeger een sixpack en nu, hoe hard ik ook train, wordt mijn losse vel niet meer strak. Hetzelfde geldt voor mijn striae en daar heb ik vrede mee. Want ik mag elke dag wakker worden met 4 lachende gezichten die mij eraan herinneren dat mijn slappe buik het meer dan waard is. Ik draag nog steeds een bikini omdat het moederschap mij het gevoel geeft dat ik mooi ben. Ook als ik geen platte buik heb. Het heeft lang geduurd voordat ik dat kon zeggen, want ik had lang moeite met mijn ‘nieuwe’ lichaam. Want we zijn moeder, we zijn superhelden en dat is in mijn ogen sexyer dan een sixpack.”

mamabuik
Heel veel mama’s denken hier precies hetzelfde over als Kimberly. Want haar foto’s gingen in een mum van tijd viraal.