Top
  >  Familie   >  Man heeft per ongeluk online date met schoondochter

online date
Een Chinese man is zich laatst doodgeschrokken tijdens een afspraakje. Zijn date, die hij online had ontmoet, bleek namelijk niemand minder dan zijn eigen schoondochter te zijn.

De 57-jarige Wang, uit Muling in China, leerde via een datingsite Lili kennen. Omdat beiden een valse identiteit gebruikten, had de man geen idee dat de vrouw eigenlijk zijn schoondochter was. Wang zei dat hij weduwnaar was en Lili vertelde hem dat haar man in de gevangenis zat. Na een wat heen en weer gechat besloten ze om af te spreken in een hotel.

Toen Lili de deur van de hotelkamer opende, was zowel zij als haar schoonvader met stomheid geslagen. Zo zou Wang gezegd hebben: “Hoe kan de persoon met wie ik een hotelkamer ga delen nou de vrouw van mijn zoon zijn?”

Zoon betrapt zijn vrouw en vader

Ondanks dat de situatie al heel gênant was, werd deze nog een tikkeltje erger. Da Jun, de man van Lili en de zoon van Wang, was erachter gekomen dat zijn vrouw hem bedroog. Hij was haar gevolgd naar het hotel en toen hij daar ontdekte dat de man in kwestie zijn vader was, ging hij door het lint. Hij sloeg zijn vader tot bloedens toe en sloeg bij zijn vrouw 3 tanden uit haar mond.

Het vechtende drietal is door de politie opgepakt, nadat deze door het hotelpersoneel was gebeld. Volgens Chinasmack mochten Wang en Lili nadat ze ondervraagd waren het politiebureau weer verlaten. Da Jun werd 5 dagen vastgehouden in verband met het mishandelen van zijn vader.