Top
  >  Familie   >  Man redt leven van zijn vrouw omdat hij vergat afscheidskus te geven aan dochter

Man redt leven van zijn vrouw
Een man heeft zonder dat hij het wist het leven van zijn vrouw gered. Toen de vader op een ochtend naar zijn werk ging, vergat hij om zijn dochter een afscheidskus te geven. Hij keerde om en eenmaal thuis vond hij zijn echtgenote in kritieke toestand op de grond.

Op de desbetreffende morgen stapte Phil Brace zoals altijd in zijn auto om te gaan werken. Onderweg bedacht de vader zich dat hij was vergeten om zijn 5-jarige dochter Katie een afscheidskusje te geven. Hij belde naar zijn vrouw Rachel, maar zij nam niet op. Daarom besloot hij om terug naar huis te gaan, waar hij zijn vrouw op de vloer zag liggen.

Echtgenoot is een held

Phil had door dat Rachel een beroerte had en belde de ambulance. In het ziekenhuis kreeg de 32-jarige moeder een behandeling om de bloedklonters in haar hersenen weg te halen. De artsen prijzen de man om zijn snelle optreden. Als hij niet naar huis was gekomen, had het heel anders kunnen aflopen met het leven van zijn vrouw. Rachel vindt haar echtgenoot dan ook een echte held, laat ze weten aan Metro UK.

Naar omstandigheden gaat het goed met de moeder. Door de beroerte heeft ze nog wel last van korte termijn geheugenverlies en angsten. Samen met haar man zamelt ze nu geld in voor goede doelen die zich inzetten voor slachtoffers en onderzoek naar beroertes.

Foto: SWNS