Top
  >  Familie   >  Meisje tilt brandende truck op om het leven van haar vader te redden

Meisje tilt  truck op vader redden
Charlotte Heffelmire is officieel uitgeroepen tot heldin. Het 19-jarige meisje heeft namelijk het leven van haar vader, die vastzat onder een truck, gered. Voor deze loodzware taak beschikte de tiener even over bovenmenselijke kracht.

Vader Eric was in zijn garage aan het sleutelen aan zijn truck toen de krik het opeens begaf. De enorme auto viel op hem en hij kwam muurvast te zitten. Door de val stroomde er benzine uit het voertuig, wat ook terechtkwam op het lichaam van Eric. Niet veel later vloog de vloeistof in brand.

Ook oma en 3 maanden oud nichtje gered!
Op dat moment kwam dochter Charlotte binnen. Met al haar kracht wist de middelbare scholiere de truck van de grond te tillen en haar vader te bevrijden. Hierna reed ze de auto uit de garage en pakte de tuinslang, om zo de brand in bedwang te houden tot de brandweer arriveerde. Door haar heldhaftige optreden konden haar oma en haar 3 maanden oude nichtje uit het huis ontsnappen.

Charlotte en haar vader hielden allebei brandwonden over aan het ongeluk, maar maken het goed. De lokale brandweer van Fairfax, een stad in de Amerikaanse staat Virginia, heeft het meisje voor haar heldendaad een speciale oorkonde overhandigd.