Top
  >  Lifestyle   >  Met deze tips maak je een onvergetelijke indruk

Het maakt niet uit wat je gaat doen, want je wilt er immers altijd goed uit zien. Je weet niet wat er kan gebeuren, waardoor je er altijd wilt uitzien om door een ringetje te halen. Je hebt maar één kans om een eerste onvergetelijke indruk te maken, maar hoe zorg je hiervoor? In dit artikel geven we je een aantal tips zodat je op ieder moment een onvergetelijke indruk kunt achterlaten. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder. 

Draag een lekkere parfum

Een parfum is erg belangrijk en zegt dan ook gelijk veel over iemands persoonlijkheid en smaak, maar een parfum kopen is makkelijker gezegd dan gedaan. Iedere geur ruikt immers ook bij iedereen anders, dit komt door de Ph-waarde in de huid. Hierdoor is het goed om een parfum te vinden die echt bij jouw past. Je hersenen bepalen of een bepaalde geur je juist aanspreekt of afstoot. Je wilt natuurlijk dat een geur iemand aanspreekt als je een onvergetelijke indruk wilt maken, maar dit is voor iedereen anders. Het is daarom belangrijk dat je voornamelijk voor een parfum kiest die jij lekker vindt en wat bij jouw persoonlijkheid past. Wil je bijvoorbeeld voor een charmante en elegante geur gaan? Kies dan voor een exotische parfum met een hoge geurconcentratie. Of ga je juist voor een zoete geur voor een sexy en jeugdige uitstraling?

Besteed tijd en aandacht aan jezelf

Wanneer je goed voor jezelf zorgt en tijd en aandacht aan jezelf besteedt, zul je dit ook direct terugzien in je uitstraling. Zo zie je er niet alleen verzorgd uit, maar zit je ook lekkerder in je vel. De avond is hier dan ook het perfecte moment voor. Je kunt even ontspannen onder de douche en daarna je skincare routine van Clarins doen. Hierdoor zul je merken dat je rustiger in bed ligt en beter zult slapen. De volgende ben je uitgerust en dit zul je dan ook gelijk zien aan de buitenkant, maar je zult ook meer stralen. Je moet je goed voelen van binnen en van buiten om een onvergetelijke indruk achter te laten. 

Kortom, wanneer je een onvergetelijke indruk wilt maken zijn twee dingen erg belangrijk. Ten eerste is een geur erg belangrijk en dit kan zelfs iemand aantrekken. Zorg er daarom voor dat je een parfum draagt die bij jou past. Daarnaast is het belangrijk om tijd en aandacht aan jezelf te besteden zodat je er van buiten goed uit zult zien en je van binnen ook goed voelt.