Top
  >  Familie   >  Moeder bevalt in 2 minuten van baby

Moeder bevalt in 2 minuten
Bevallingen duren meestal urenlang, maar bij Mary Gorgens was dat echter niet het geval. Deze moeder beviel in slechts 2 minuten van haar baby.

De 35-jarige mama, uit de Australische stad Sydney, is onlangs in 2 minuten tijd van haar 5de kindje bevallen. Mary moest ’s ochtends vroeg naar het toilet en voelde opeens een pijnscheut. Ze liep naar de slaapkamer en waarschuwde haar man Simon. Hij ging nog even snel naar het toilet, omdat hij dacht dat er nog genoeg tijd was. Toen hij terugkwam was zijn vrouw al aan het persen en binnen 2 minuten had ze hun zoontje Brody in haar armen.

De Gorgens zijn geen onbekende als het gaat om supersnelle bevallingen. Alleen voor de geboorte van hun eerste baby haalde de ouders het ziekenhuis. Zoontje Max werd in 2008 in net iets minder dan 2 uur na de eerste wee geboren. De volgende 2 kinderen kwamen allebei in de auto onderweg naar het ziekenhuis ter wereld. Ava wed geboren na 90 minuten en Sienna na 50 minuten. Bij hun 4de kindje haalde het koppel niet eens de auto. Mia werd al na 10 minuten geboren op de slaapkamervloer.

Nooit een normale bevalling

Voor Mary kwam de bevalling toch een tikkeltje onverwacht. Ze was pas 2 dagen later uitgerekend en voelde net als bij haar andere bevallingen geen pijn. Ze weet dan ook eigenlijk niet hoe het voelt om ‘normaal’ te bevallen. “De eerste keer was ik niet eens zeker dat ik aan het bevallen was, tot we het hoofdje voelden. Toen zijn we naar het ziekenhuis gespurt. Bij al mijn bevallingen gaat het altijd heel snel en er is nooit tijd voor pijnstillers,” laat de moeder weten aan de Daily Mail.

Foto: Facebook