Top
  >  Familie   >  Moeder krijgt gezonde baby na 13 miskramen

gezonde baby na 13 miskramen
Ayisha en Haider Zaman hadden de hoop op een gezin eigenlijk al opgegeven. Ayisha kreeg namelijk 13 miskramen, maar is nu toch de troste moeder van een gezonde baby.

De afgelopen 15 jaar kreeg Ayshia Zaman, uit het Britse Birmingham, maar liefst 13 miskramen. Na een pauze van 2 jaar besloten zij en haar man Haider om het met de hulp van het Heartlands ziekenhuis voor de 14de keer te proberen. Ditmaal ging alles gelukkig goed en op 10 juli werd het stel de troste ouders van zoontje Awais.

De kersverse papa en mama zijn natuurlijk ontzettend blij met hun baby. “Er zijn geen woorden om te beschrijven welke gevoelens er door mijn hoofd spoken. Het is alsof een droom is uitgekomen. Na zoveel miskramen is dit een geschenk uit de hemel. Iedereen die ondanks een miskraam, probeert een baby te krijgen moet de moed nooit opgeven. Onze zoon is daarvan het levende bewijs,” laat de 33-jarige moeder weten.

Mogelijke oorzaak van de miskramen

Volgens de Birmingham Mail kreeg Ayshia haar miskramen telkens als ze tussen de 6 en de 12 weken zwanger was. De artsen denken dat de moeder last had van kleverige bloedcellen die bloedstolsels veroorzaakten en uiteindelijk leidden tot een miskraam. Tijdens haar laatste zwangerschap kreeg ze daarom medicijnen die de bloedstroom rond haar baarmoeder verhoogden.

Foto’s via Facebook