Top
  >  Familie   >  Moeder laat 5-jarige dochter verbranden onder zonnebank


We willen allemaal graag een bruine huid hebben, maar Patricia Krentcil uit New Jersey slaat hier wel heel erg in door. Ze is verslaafd aan bruin worden en wordt er zelfs van verdacht dat zij haar 5-jarige dochter heeft laten verbanden onder de zonnebank.

De moeder is gearresteerd omdat de schoolarts brandwonden had gevonden op de arm van haar roodharige dochtertje. Het meisje verklaarde zelf dat zij verbrand is door de zonnebank. Patricia ontkent dit echter en zegt dat ze onschuldig is. “Mijn dochter is verbrand tijdens het buitenspelen op een zonnige dag,” zei de zonnebankverslaafde moeder.

Patricia staat voor de rechter omdat het wordt gezien als kindermishandeling. New Jersey heeft een streng reglement als het gaat om kinderen en zonnebanken. Kinderen onder de 14 jaar mogen absoluut niet onder de zonnebank. Tieners van 14 tot 17 jaar hebben toestemming van hun ouders nodig.

Bruine huid

In plaats van een zomerse gloed, lijkt het net alsof deze vrouw haar gezicht heeft geschminkt.  Patricia smeert hoogstwaarschijnlijk zelfbruiner op om deze onnatuurlijke kleur te bereiken. Ondanks de verslaafde 20 keer per maand onder de zonnebank ligt, is het namelijk bijna onmogelijk om zo bruin te worden onder de zonnebank.