Top
  >  Familie   >  Moeder overlijdt terwijl ze haar baby beschermt

foto Moeder overlijdt terwijl ze haar baby beschermt
In de Verenigde Staten is een moeder doodgeschoten terwijl ze haar 6 maanden baby probeerde te beschermen. De gewonde vrouw wist haar dochter te redden door het kindje in het toilet te verstoppen.

De 33-jarige Jessica Arrendale, uit de stad Atlanta, kreeg van het weekend ruzie met haar vriend Antoine Davis over de voogdij van hun pasgeboren dochter Cobie. Omdat de vader van de baby dronken en agressief was, pakte Jessica een honkbalknuppel om zo zichzelf en haar baby te beschermen. De man, een oud-marinier, wist de knuppel af te pakken en sloeg zijn vriendin en hun dochter.

Baby verstopt in het toilet

Hierna sloot de moeder zich samen met de baby, die door de klap een flinke hoofdwond had, op in de badkamer. De vader kreeg de deur open en schoot met een pistool Jessica door haar hoofd. De heldhaftige vrouw viel over het toilet en wist met haar laatste adem Cobie veilig in de pot te leggen. Nadat hij zijn vriendin had vermoord, schoot de man zichzelf dood in de babykamer.

De moeder van Jessica, Teresa Inniello, noemt haar dochter een heldin. “Jessica viel over het toilet waardoor ze Cobie in de pot kon laten vallen en beschermen. Ze had een zuivere wil en wilde dat het kind bleef leven”, vertelt de vrouw aan WSB Radio.

De politie vond de baby en haar moeder en vader pas 13 uur later. Het meisje werd met onderkoelingsverschijnselen naar het ziekhuis gebracht. Haar oma hoopt dat ze Cobie snel mee naar huis mag nemen. Ook neemt de vrouw de zorg van Jessica’s 15-jarige dochter op zich.