Top
  >  Familie   >  Moeder pakt pestende zoon publiekelijk aan

Moeder pakt pestende zoon aan
De Engelse Terry Evans heeft haar pestende zoon publiekelijk aangepakt. Omdat hij een meisje had gepest nagelde ze hem op Facebook aan de schandpaal.

Toen Terry erachter kwam dat haar 12-jarige zoon Jacob een meisje dat nieuw was in zijn klas had gepest was ze furieus. Hij was met opzet op haar voet gaan staan, waardoor het meisje haar enkel verzwikte. Ook brak het kind de hak van haar nieuwe schoenen, waarna ze in tranen uitbarstte.

Om korte metten te maken met het gedrag van haar zoon plaatste de alleenstaande moeder het hele verhaal op Facebook. “Ik walg ervan dat mijn 12 jaar oude zoon het nodig vond om een meisje te pesten”, begint ze haar relaas. Vervolgens waarschuwt ze de jongen: “Als je zelfs maar op een pesterige manier haar of iemand anders zijn kant op ademt, zal ik je persoonlijk overhandigen aan hun ouders om vernederende karweitjes op te knappen. Ook hoef je geen verjaardagsgeld te verwachten. Je moet nog nieuwe schoenen en bloemen kopen voor een zeker meisje.
Terry Evans Facebook
Terry ’s bericht bleef uiteraard niet onopgemerkt en werd massaal gedeeld. Sommige ouders omschreven haar actie als “fantastisch ouderschap” terwijl anderen het “vernederend” vonden. De moeder heeft de post inmiddels verwijderd. Wel nam ze nog de tijd om te reageren op alle tegenstanders. “Ik had niet verwacht dat dit viraal zou gaan, maar het maakt mij niets uit wat mensen zeggen over mijn manier van ouderschap. Mijn zoon vernederde een meisje. Dat kleine meisje moest de hele dag rondlopen met een kapotte schoen en rode ogen van het huilen. Mijn bericht is in vergelijking daarmee een peulenschil. Ik ben er zeker van dit een eenmalig incident was dat zich niet zal herhalen,” laat ze weten.

Foto: Ryan McGuire & Facebook