Top
  >  Familie   >  Moeder van slachtoffer neemt wraak op pedofiel

Moeder wraak pedofiel
Een moeder die haar dochtertje verloor door het toedoen van een pedofiel heeft wraak genomen. De vrouw stak eigenhandig het huis van de man in brand en heeft het helemaal laten afbranden.

In 2009 verdween de toen 7-jarige Somer Thompson, uit Orange Park in de Amerikaanse staat Florida. Het meisje werd ontvoerd, gemarteld, misbruikt en uiteindelijk vermoord door Jarred Harrell. Nadat het lichaam van het kind werd gevonden op een stortplaats, werd de pedofiel opgepakt en veroordeeld tot levenslang.

Diena Thompson, de moeder van Somer, kreeg deze week een klein beetje genoegdoening. Ze brandde het huis van de kindermoordenaar geheel af. Ze deed dat met toestemming van de autoriteiten, omdat de plek waar het huis stond is aangewezen als oefenruimte voor de brandweer.

Vader slaat aanrander dood

Overigens is dit niet de eerste keer dat een ouder wraak neemt op een pedofiel. Zo sloeg een vader de man die zijn 11-jarig zoontje misbruikte helemaal in elkaar. Een andere vader ging zelfs nog verder. Hij sloeg de aanrander van zijn 4-jarige dochter dood.