Top
  >  Familie   >  Moeder verkoopt eicellen voor 940 euro per stuk

Moeder verkoopt eicellen
In deze tijd hebben veel families moeite om de eindjes aan elkaar te knopen. Vanwege dat probleem besloot een moeder om op een frappante manier geld in het huishoudlaatje te brengen. Emma Frost verkoopt haar eicellen voor 940 euro per stuk.

Emma en haar partner Ben Hodgson, uit het Engelse Romford, hebben het niet breed. Om een extra zakcentje te verdienen verkoopt de moeder van 2 haar eicellen voor 750 pond, ongeveer 940 euro, per stuk. De thuisblijfmoeder doneerde al 3 eicellen waarmee ze zo’n 2.817 euro verdiende.

Bijna 10.000 euro voor eicellen

De vrouw wil nog 7 eicellen weggeven. 10 is namelijk het toegestane limiet voor het doneren van eicellen. Ze hoopt hiermee 9.387 euro te verdienen. Met dat bedrag wil ze haar kinderen een goede toekomst geven. Met het geld dat Emma tot nu toe verdiende maakte ze een dagtrip met de familie, knapte ze de kamers van haar 2 dochters op en voorzag ze het huis van nieuwe vloerbedekking.

Overigens zegt de moeder dat ze haar eicellen niet verkoopt voor het geld. “Ik wilde eerst draagmoeder worden voor een kennis die zelf geen kinderen kon krijgen. Alleen toen werd ik zelf zwanger van mijn tweede. Maar ik besefte dat ik andere moeders ook kon helpen door ze één van mijn eicellen te geven. Zo kan ik andere gezinnen een mooie toekomst geven!”, laat ze aan de Daily Mail weten.

Foto: Caters