Top
  >  Familie   >  Negenmaandenbeurs 2014 gaat van start in Amsterdam

Negenmaandenbeurs 2014 Amsterdam
Morgen gaat de Negenmaandenbeurs 2014 van start. De beurs vindt plaats van woensdag 19 tot en met zondag 23 februari in de RAI in Amsterdam.

Op de Negenmaandenbeurs 2014 kunnen toekomstige en jonge ouders zich laten informeren en inspireren over zwangerschap en baby’s. Zo kun je op het Trends & Kennisplein vragen stellen aan allerlei deskundigen en vind je op de Babykamer Inspiratiezone verschillende babykamers voor stylingideeën. Het Puur Baby Plaza staat in het teken van een gezonde levensstijl, in de Geboortekaartjes Straat vind je de leukste geboortekaartjes en voor kleding, speelgoed en accessoires kun je terecht bij de Baby ShoppingPlaza en Mamaplaats Webshop Paviljoen.

Tijdens de beurs kun je meedoen aan workshops en kijken naar modeshows of productpresentaties. Verder kun je ook je zwanger buik beschilderen of een 3D echo laten maken. Daarnaast zijn er diverse voedings-, kolf en verschoningsruimtes, kinderopvang en extra toiletten aanwezig.

Openingstijden en entree

De Negenmaandenbeurs 2014 wordt van woensdag 19 tot en met zondag 23 februari georganiseerd in de RAI in Amsterdam. De beurs is dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 uur en op donderdag en vrijdag tot 22.00 uur. Toegangskaarten kosten in de voorverkoop 14,95 euro en aan de kassa 19,50 euro. Kaartjes voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar zijn 5,50 euro en kinderen tot en met 4 jaar mogen gratis naar binnen.