Top
  >  Familie   >  Oma bevalt van eigen kleindochters

Oma bevalt van eigen kleindochters
Oma worden is een speciale gebeurtenis. Toch was dit voor Susie Kozisek nog bijzonderder dan anders. Deze oma beviel namelijk van haar eigen kleindochters.

De 53-jarige Susie Kozisek uit Iowa in de Verenigde Staten beviel in juli van haar eigen kleindochters Hallee en Hadlee. Haar dochter Ashley Larkin leidt aan pulmonale hypertensie, waardoor er te veel druk staat op de slagaders. Hierdoor was het voor Larkin onmogelijk om zelf zwanger te worden.

Via een talkshow hoorde Susie Kozisek dat het mogelijk was om draagmoeder voor haar dochter te worden. Omdat ze haar dochter ook een gezin gunde besloot Kozisek uit te zoeken of dit voor haar ook een optie was. Uiteindelijk kwam ze bij de Mayo Clinic terecht en beviel ze van een gezonde tweeling.

2 keer draagmoeder

Ashley Larkin is ontzettend blij met haar dochters. “Ik heb altijd een goede band met mijn moeder gehad en ik ben dankbaar dat ze nu ook een speciale band heeft met haar kleinkinderen,” laat ze weten aan ABC News. Overigens is dit niet de eerste keer dat Susie Kozisek draagmoeder was. In 2011 beviel ze al van kleindochter Harper, de oudste dochter van Larkin.

post a comment