Top
  >  Familie   >  Opa’s en oma’s maken filmscènes na

Opa oma maken filmscenes
Als je in een bejaardentehuis woont, betekend dat niet automatisch dat je alleen maar achter de geraniums kunt zitten. Zo trok een groep opa’s en oma’s hun stoute schoenen aan en maakten allerlei bekende filmscènes na.

Bewoners van een aantal bejaardentehuizen in Duitsland hebben een geweldige kalender genaamd Classics 2014 gemaakt. Hiervoor namen de opa’s en oma’s de plaats in van een verschillende beroemde sterren in klassieke filmscènes uit Breakfast at Tiffany’s, Titanic en The Seven Year Itch. Hoewel het resultaat geweldig is, is de kalender niet te koop en alleen bedoeld voor medewerkers en bewoners van de Essenes Contilia Group.

Met behulp van kostuums, pruiken en make-up werden de 75 tot en met 98-jarigen omgetoverd tot Audrey Hepburn, James Dean en Patrick Swayze. De foto’s werden perfect gemaakt met een gezonde dosis Photoshop. Hierdoor was het voor de 92-jarige John Liedtke mogelijk om de beroemde lift van Patrick Swayze te evenaren. De beste man liet wel weten dat hij in zijn jonge jaren met gemak eigenhandig de plaats van Swayze had kunnen innemen.