Top
  >  Algemeen   >  Peuter wordt overreden door auto en overleeft

Peuter wordt overreden door auto en overleeft
Een 3-jarig Russisch meisje heeft gruwelijk incident overleefd. De peuter werd overreden door een auto en overleefde dit zonder een schrammetje op te lopen.

Rebecca Ponomaryova en haar dochtertje Zhenya, uit de stad Naberezjnye Tsjelny in Rusland, hadden de hele dag in de sneeuw gespeeld. Als het stel de straat wil oversteken zit de peuter op de slee en slaat het noodlot toe. Het touw van de slee breekt, waardoor het meisje plotseling midden op de weg zit. Eén van de auto’s die in de file staat, rijdt naar achter zo over de het kind heen.

De moeder heeft laten weten dat ze eerst niet doorhad dat het touw was gebroken. Zodra Rebecca zich realiseert wat er gebeurd is, rent ze terug en begint zo op de auto te slaan. De auto rijdt vervolgens naar voren, waardoor de vrouw haar doodsbange kind kan pakken.

Dikke winterkleding redt leven van peuter

Het 3-jarige meisje is hierna met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Daar werd duidelijk dat ze helemaal niets mankeerde. Volgens een woordvoerder van de politie heeft de dikke winterkleding die Zhenya aanhad haar leven gered.