Top
  >  Fun   >  Pisbak bedoelt voor vrouwen


We zijn allemaal wel bekend met een urinoir voor mannen, maar een pisbak speciaal bedoelt voor vrouwen is toch wel even iets heel anders.

Op het internet stuitte ik op deze foto van een urinoir dat ontworpen is voor vrouwen. Waarschijnlijk is deze vrouwelijke pisbak ontworpen door een man, want alleen al bij het zien van het ontwerp gaat mijn haar rechtovereind staan. Want hoe moet je hier als vrouw zijnde in vredesnaam een fatsoenlijk plasje op plegen?

Om te beginnen hoe moet je hierop als vrouw plaatsnemen. Wij kunnen immers niet zo goed richten als mannen, dus de enige oplossing lijkt mij om erboven op te gaan zitten of staan en dan maar op een goede en droge afloop hopen. Dan komt het volgende punt: Wat als ik een broek draag? Moet ik deze dan uitdoen?

Kortom laten we alsjeblieft hopen dat dit vrouwelijke urinoir nooit massaal gebruikt gaat worden, maar een mooi plaatsje in een museum of iets dergelijks krijgt.