Top
  >  Fun   >  5 romantische films voor 2010


Veel vrouwen zijn dol op romantische films en kunnen er geen genoeg van krijgen. Daarom selecteerde Vrouwblog 5 romantische films voor 2010.

In 2010 komen er weer een heleboel leuke en mooie romantische films uit. De ene film is met zijn diepere betekenis een echte tranentrekker, terwijl weer een andere film met van die heerlijke stomme acties zorgt voor een lachbui. Kortom 2010 biedt weer een heleboel romantische films die je eigenlijk gezien moet hebben.

Killers
Jen Kornfeldt (Katherine Heigl) ontmoet op vakantie haar prins op het witte paard Spencer Aimes (Ashton Kutcher). De twee besluiten te trouwen, maar eenmaal thuis wordt hun geluk snel verstoord. Ze ontdekken dat hun buren huurmoordenaars zijn die het natuurlijk op hun gemunt hebben.

https://www.youtube.com/watch?v=ND69q158IZI&fmt=35

Killers is vanaf 3 juni in de bioscoop te zien.

The Back-Up Plan
Zoe (Jennifer Lopez) kan de ware maar niet vinden en besluit dat ze moeder wilt worden. Op de dag van haar kunstmatige inseminatie lijkt zij dan toch echt haar ware liefde te ontmoeten. Maar hoe vertelt ze aan Stan (Alex O´Loughlin) dat ze zwangers is?

https://www.youtube.com/watch?v=WAyzwSZ2o48&fmt=35

The Back-Up Plan draait vanaf 17 juni in de bioscoop.

Eat, Pray, Love
Liz Gilbert (Julia Roberts) leidt een goed leven, maar ziet het opeens niet meer zitten. Ze pakt haar koffers en gaat op reis naar Italië, India en Indonesië, die in het teken van eten, bidden en natuurlijk liefde staat.

Eat, Pray, Love wordt op 30 september in de bioscoop verwacht.

The Switch
Kassie (Jennifer Aniston) wil en kind en gaat op zoek naar een spermadonor. Haar beste vriend de ietwat neurotische Wally (Jason Batema) is niet blij als hij hoort dat ze een geschikte kandidaat heeft gevonden. Tijdens de inseminatie vindt er een verwisseling plaats, die pas 7 jaar later uit komt wanneer Wally en Kassie’s zoontje elkaar ontmoeten.

The Switch is vanaf 21 oktober in de bioscoop te zien.

The Romantics
Een groep oude studievrienden komen bij elkaar om de bruiloft van twee vrienden voor te bereiden. Alleen is er één probleem, het bruidsmeisje Laura (Katie Holmes) is na 10 jaar nog steeds verliefd op de bruidegom.

https://www.youtube.com/watch?v=kwyBV0UcT0A&fmt=35

The Romantics draait vanaf 31 december in de bioscoop.

Update van Romantische Films 2011
Update van Romantische Films 2012