Top
  >  Eten & Drinken   >  Het snelle fatburner dieet


De snelste manier om af te vallen zou zijn via het snelle fatburner dieet. Het dieet duurt maar twee weken en na het dieet ben je maar liefst 7 kilo lichter. Per week 3,5 kilo kwijt raken, dat klinkt wel erg optimistisch. Maar wat moet je er voor doen?

Bij het snelle fatburner dieet gaat het er om dat je zo veel mogelijk voedingsmiddelen met een lage Glycemische Index binnen krijgt. Deze voedingsmiddelen zijn natuurlijke vetverbranders, waardoor je meer calorieën verbruikt dan dat je binnenkrijgt. Je verbrandt al meer calorieën bij het maken van de maaltijd en de verbranding, dan het aantal calorieën dat het voedingsmiddel oplevert.

Regels

Tijdens het snelle fatburner dieet eet je twee keer per dag, tijdens de lunch en het avondeten, een speciale fatburnersalade. In deze salade zitten producten waardoor de vetverbranding sneller gaat. Ook de groentesoep die je twee keer per dag moet eten heeft dezelfde werking.

Minimaal 3 liter water moet ook bij dit dieet gedronken worden. Wil je eens wat anders neem dan voornamelijk kruidenthee of verse vruchtensappen. De vetverbranding wordt gestimuleerd als je aan ieder glas dat je drinkt, het citroensap van een halve citroen toevoegt. Beweging is erg belangrijk en daarom moet je ook bij het snelle fatburner dieet elke dag minimaal een half uur sporten of bewegen.

Voeding


Tijdens het snelle fatburner dieet mag je eigenlijk heel veel producten gewoon eten. Alleen het gaat erom dat je verantwoordt kijkt wat goed is en wat niet. Om het makkelijker te maken zijn er echte fatburners en super fatburners. Echte fatburners zijn onder andere granen, olijven, haring, zalm, makreel en noten. Tot de super fatburners behoren bijvoorbeeld citrusvruchten, pruimen, artisjokken, chilipepers, avocado’s, broccoli, radijs, witlof en tomaat.

Bij dit snelle fatburners eet je natuurlijk ook nog andere producten. Een aantal toegestane voedingsmiddelen zijn mager vlees en melkproducten, graanproducten, volkorenbrood, honing en zelfs een stukje pure chocolade boven de 60 procent en af en toe een glaasje droge wijn mag je nemen.