Top
  >  Lifestyle   >  Telfort lanceert soap Herken de Beller


Een telefoonrekening die veel hoger uitvalt dan je verwacht had, is geen aangename verrassing. Om zo’n situatie voortaan te voorkomen introduceert Telfort de BelBewust diensten en een bijpassende soap.

Uit onderzoek van Telfort is naar voren gekomen dat veel Nederlanders geen inzicht hebben in hoeveel ze maandelijks kwijt zijn aan hun mobiele telefoonrekening. Zo heeft maar liefst 30 procent geen idee hoe hoog de rekening is en weet 44 procent niet wanneer er buiten de bundel gebeld wordt.

Heb jij ook geen idee hoeveel je precies kwijt bent aan je mobiele telefoon, maar wil je aan het eind van de maand niet meer voor een verrassing komen te staan? Dan is het verstandig om je bewust te worden van je belgedrag, zodat je inzicht krijgt in de kosten en eventueel kunt ingrijpen. Om dit te realiseren heeft Telfort de BelBewust diensten in het leven geroepen.

Online Telco soap

Om ons op een leuke manier nog bewuster te maken van ons belgedrag komt Telfort ook met de eerste enige echte Nederlandse online Telco soap genaamd Herken de Beller. Dit natuurlijk wel met een dikke knipoog naar de bekende soaps. In de onderstaande aflevering zien we hoe een vrouw na te veel drankjes een sms je te veel stuurt en belletje te veel pleegt.

[pro-player width=’572′ height=’355′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=M-MsSYymtkc

Nieuwsgierig naar het vervolg van de Telco soap? De eerste 5 afleveringen zijn nu te zien op de Facebook en YouTube pagina van Telfort.

Advertrorial