Top
  >  Algemeen   >  Tips voor de leukste kerst met je vriendinnen

Wil je gezellig samen met je vriendinnen kerst vieren, maar weten jullie niet goed wat je samen moet gaan doen? Lees dan snel verder voor een aantal leuke activiteiten om te doen tijdens de feestdagen met je vriendinnen. 

Geef kerstpakketten aan elkaar

Ten eerste is het natuurlijk erg leuk om elkaar met de feestdagen te verwennen en daar hoor het geven van een cadeau natuurlijk bij. Je kunt dit op verschillende manieren doen, denk bijvoorbeeld aan het trekken van een lootje om vervolgens een surprise te maken of een dobbelspel. Deze opties heb je vast al vaker voorbij horen komen. Het is daarom ook leuk om een keer wat anders te doen. Zo kun je alsnog lootjes trekken, maar dan elkaar vervolgens kerstpakketten geven. Hier zul je misschien niet zo snel aan denken tijdens kerst met vriendinnen, maar hoe leuk is het om top kerstpakketten te krijgen? Je kunt dan ook zelf een kerstpakket samenstellen, waardoor je het erg persoonlijk kunt maken. Kies bijvoorbeeld voor de favoriete wijn en snacks, zo creëer je de beste kerstpakketten voor jouw vriendinnen. 

Samen dineren

Daarnaast is het erg leuk om samen een feestmaal op tafel te zetten. Dit kun je op verschillende manieren doen. Zo kunnen jullie ‘s middags al gezellig samen in de keuken gaan staan en het diner voorbereiden, maar je kunt er ook voor kiezen dat iedereen een eigen gerecht meeneemt. Zo heb je verschillende kleinere gangen. Dit is erg leuk voor de afwisseling, maar daarnaast kan iedereen ook nog eens laten zien wat haar kookkunsten zijn. Wanneer je zorgt voor een lekker drankje bij binnenkomst kan het al helemaal niet meer mis gaan. Als jullie dan heerlijk hebben gegeten, is het tijd om de kerstpakketten open te maken. 

Kortom, een origineel cadeau om te geven aan je vriendinnen tijdens de feestdagen is een persoonlijk kerstpakket. Daarnaast is het leuk om vooraf gezamenlijk te dineren. Hierdoor zullen jullie een onvergetelijke kerst hebben.