Top
  >  Fun   >  Undercover Boss van start


Dinsdag 21 september gaat het programma Undercover Boss van start op Veronica. In het realityprogramma gaat een directeur ondercover in zijn eigen bedrijf.

In het programma Undercover Boss verruilt een directeur van een grote Nederlandse onderneming zijn kantoor voor een plek op de werkvloer. De medewerkers weten niet dat hun nieuwe collega eigenlijk de hoge baas is en dat hij op deze manier probeert te achterhalen wat er zich allemaal afspeelt in het bedrijf. Want hoe denken zijn werknemers over het bedrijf, hun werk en de baas?

In de eerste aflevering van het programma wordt Dennis Gähler de directeur van beveiligingsbedrijf Securitas gevolgd. Securitas is, met meer dan 260.000 medewerkers en verspreidt over 40 landen, één van de grootste beveiligingsbedrijven ter wereld. In de week dat Gähler undercover is in zijn eigen bedrijf laten zijn werknemers hem kennismaken met hun werk, dat varieert van hondentrainingen geven, surveilleren op een gevaarlijk terrein en het werken op een alarmcentrale.

Presentatrice Lauren Verster presenteert het programma. Zij praat onder meer met de directeuren over hun verwachtingen en spreekt de werknemers nadat zij erachter zijn gekomen wie hun nieuwe collega eigenlijk is.

Undercover Boss is vanaf dinsdag 21 september om 20.30 uur te zien op Veronica.