Top
  >  Lifestyle   >  Vakantiebeurs 2010


Van 13 tot en met 17 januari 2010 vindt in de Jaarbeurs in Utrecht de Vakantiebeurs plaats. Hier vindt je van allerlei informatie voor het vinden van de perfecte vakantie.

Tijdens de vakantiebeurs kun je genieten van lekker eten, exotische muziek en informatie inwinnen bij verschillend vakantieaanbieders. De beurs heeft dit jaar als thema Meet the Locals. Daarom ligt ditmaal tijdens het event de nadruk nog meer dan voorgaande jaren op het ontmoeten van mensen die afkomstig zijn uit verschillende vakantiebestemmingen.

Rondom het thema Meet the Locals organiseert de Vakantiebeurs verschillende activiteiten. Zo kun je in het Reistheater Europa presentaties bijwonen over Europese bestemmingen, in het Caribbean Village genieten van Caribische invloeden en op de Wereldhulpmarkt Fair Trade producten kopen. Daarnaast kun je in het Zuid-Afrika Paviljoen verschillende Zuid-Afrikaanse bestemmingen ontdekken en kun je alvast een voorproefje nemen op de FIFA World Cup die in 2010 in Zuid-Afrika plaats vindt. Ook kun je op het Wereld aan je Voeten plein allerlei wereldse bestemmingen ontdekken en op het Wereldplein vindt je spullen als beeldjes, souvenirs, eten en kleding van over de hele wereld.

Daarnaast heeft de Vakantiebeurs verschillende themaroutes samengesteld, zodat je heel gemakkelijk de stands kunt bezoeken die interessant zijn voor jou. Zo is er een themaroute Family & Fun, deze route is ideaal als je op zoek bent naar een leuke vakantie voor met het hele gezin. Ook erg leuk is de route Dance and Taste Around the World, hier loopt je langs heerlijke geuren en gezellige muziek.

Je kunt de Vakantiebeurs van 13 tot en met 17 januari 2010 bezoeken in de Jaarbeurs in Utrecht. De beurs is elke dag open van 10.00 tot 18.00 uur en op vrijdag 16 januari zelfs tot 21.00 uur. Toegangskaarten aan de kassa kosten € 17,50, maar je kunt ook van te voren een kaartje online kopen dan betaal je € 12,50.