Top
  >  Mode & Beauty   >  Voordelen van het dragen van strings

Tegenwoordig heb je enorm veel keuze in het dragen van ondergoed. Zo kun je gaan voor een hipster, een slipje, een brazillian en kies je daarbij voor een hoge taille? Daarnaast zijn er ook nog er veel verschillende stoffen en kleuren. Je kunt dan ook voor ondergoed gaan van kant, maar ook voor katoen. Daarnaast kun je kiezen voor een neutrale kleur of een opvallende print. Tegenwoordig is het dragen van strings erg populair, maar wat zijn nu de voordelen van het dragen van een string? Lees snel verder of kijk LASCANA!

Schijnen niet door

Je kent het misschien wel, je hebt een mooie strakke jurk aan of zelfs een strakkere broek en je ziet de lijntjes van je lingerie erdoorheen. Dit is dan ook niet mooi en kan zelfs heel erg afleiden en daar de nadruk op leggen in plaats van je geweldige outfit. Bij het dragen van een string heb je hier geen last van en dat is natuurlijk ideaal. In zo’n situatie is het verstandig om te kiezen voor een string met een hoge taille. Zelfs onder een strak jurkje zal je lingerie niet te zien zijn. Let tegelijkertijd wel op dat je string niet boven je broek uitkomt als je kiest voor een string met een hoge taille. 

Perfect voor de zomer

We kunnen er erg kort over zijn, een string bestaat nou eenmaal uit weinig stof. Hierdoor neemt een string niet veel ruimte in en kun je het dan ook makkelijk meenemen in je koffer of tas. Bovendien zweet je ook minder snel doordat een string bestaat uit weinig stof. Dit is natuurlijk mooi meegenomen, voornamelijk in de warme zomermaanden. 

Comfortabel

Bovendien zitten strings er comfortabel. Doordat het weinig stof is heb je geen last van broekspijpjes die dubbel gaan zitten of omslaan en gaan irriteren. Bij een string heb je geen last van pijpjes die omhoog kruipen. Bovendien gaat een andere onderbroek ook sneller tussen je billen zitten en daar heb je bij het dragen van een string ook geen last van. Niet iedereen zal het er mee eens zijn dat strings erg lekker zitten, maar een groot deel van vrouwen zal het hier ook wel mee eens zijn. Probeer het dus vooral eens uit en draag het dan ook een aantal dagen, geef het eens een kans!

Tot slot is een string natuurlijk ook een stuk sexier in plaats van een zogenoemde granny panties. Daarnaast zitten ze ook nog eens mooi, omdat ze niet doorschijnen, en ze zijn ideaal voor de zomer, doordat ze zo klein zijn en bestaan uit weinig stof. Bovendien zitten ze ook nog eens comfortabel!