Top
  >  Familie   >  Vreemde kindernamen van celebrities


De kinderen van celebrities leiden een heel ander leven dan andere kinderen. Een vreemde kindernaam kan er dan ook nog wel bij. Kijk mee naar de namen die celebrities hun kinderen hebben gegeven.

Voor de kinderen van celebrities worden soms merkwaardige kindernamen bedacht. Vaak bestaan deze namen dan ook nog uit meerdere namen achter elkaar die het helemaal lastig maken voor de kinderen van deze beroemdheden. Gelukkig hebben hun broertjes en zusjes meestal net zulke vreemde namen.

Bronx Mowgli

Bronx Mowgli is het zoontje van Ashlee Simpson en Pete Wentz. Over zijn eerste naam Bronx wil het stel niets kwijt, maar zijn tweede naam komt inderdaad uit de Disney film Jungle Book die Ashlee en Peter beiden geweldig vinden.

Zuma Nesta Rock en Kingston James McGregor

Zuma Nesta Rock en Kingston James McGregor zijn de zoontjes van Gwen Stefani en Gavin Rossdale. Vooral van de eerste heb ik geen enkele van zijn 3 namen eerder voorbij horen komen.

Apple Blythe Alison en Moses Bruce Anthony

Apple Blythe Alison is de dochter van Gwyneth Paltrow en Chris Martin. Chris kwam met het idee om hun eerste dochtertje Apple te noemen en Gwyneth vond het meteen al lief klinken. Ze hebben samen ook een zoontje dat en Moses Bruce Anthony heet.

Harlow Winter Kate en Sparrow James

De kinderen van Nicole Richie en Joel Madden heten Harlow Winter Kate en Sparrow James. Nicole heeft zowel haar sieradenlijn House Of Harlow 1960 als de kledinglijn Winter Kate naar haar dochter vernoemd.

Rumer Glenn, Scout Larue en Tallulah Belle

Demi Moore en Bruces Willis besloten hun drie dochters de bizarre namen Rumer Glenn, Scout Larue en Tallulah Belle te geven.

Little Pixie, Peaches Honeyblossom en Fifi Trixibelle

Little Pixie, Peaches Honeyblossom en Fifi Trixibelle zijn de mierzoete namen die Paula Yates en Bob Geldorf voor hun drie dochters hebben gekozen.

Poppy Honey en Daisy Boo

Kok Jamie Oliver en zijn vrouw Jules zijn ook niet vies van schattige namen. Ze noemden hun dochters Poppy Honey en Daisy Boo.

Suri

Katie Holmes en Tom Cruise noemden hun dochtertje Suri. Deze naam betekent prinses in het Hebreeuws en rode roos in het Perzisch.

Maddox Chivan, Zahara Marley, Shiloh, Pax Thien en Knox

Angelina Jolie en Brad Pitt staan bekend om hun grote gezin. Hun kinderen hebben bijna allemaal vreemde namen. Zo hebben ze Maddox Chivan, Zahara Marley, Shiloh, Pax Thien en Knox. Alleen dochtertje Vivienne is er met een doorsnee naam vanaf gekomen.

Phyllon Goré

Onze eigen Doutzen Kroes heeft de baby die ze onlangs kreeg met Sunnery James, Phyllon Goré genoemd. Dit is ook geen naam die je dagelijks hoort.

Foto via Carolina Bird