Top
  >  Familie   >  Vrouw verzint zwangerschap vijfling

Vrouw verzint zwangerschap vijfling
Een Canadese vrouw wist het nieuws te halen toen ze iedereen wijsmaakte dat ze zwanger was van een vijfling. Toen haar bevallingsdatum naderde, bleek dat ze de zwangerschap had verzonnen.

Een vrouw uit Saint-Jean-sur-Richelieu in Canada vertelde haar vriend een maand nadat ze elkaar via een datingsite hadden leren kennen dat ze in verwachting was. Ze liet Paul geloven dat er een tweeling in haar buik groeide, maar als snel werd het een drieling en toen zelfs een vierling. Een week voor haar uitgerekende datum maakte ze hem wijs dat ze een vijfling kregen.

De aanstaande vader was zo vol van het nieuws dat hij via Facebook iedereen op de hoogte hield. Volgens CTVNews kreeg het koppel heel veel steun, cadeaus en geld van mensen uit hun gemeenschap. Met de donaties richtten het koppel onder meer de babykamer in.

Zwangerschap is leugen

De leugen kwam uit toen het stel naar het ziekenhuis gingen voor een controle. Een verpleegster nam Paul even apart en vertelde hem dat zijn vriendin helemaal niet zwanger was. Het nieuws sloeg in als een bom en de man was er kapot van. Hij zou niets meer met zijn vriendin te maken willen hebben en wil alle donaties teruggeven. De vrouw is opgenomen in het ziekenhuis en ondergaat een psychiatrisch onderzoek.

post a comment