Top
  >  Eten & Drinken   >  Vrouw wordt slapend dik

Vrouw-wordt-slapend-dik
Sommige mensen doen hele vreemde dingen in hun slaap en kunnen zich dit de volgende ochtend niet meer herinneren. Zo ook Lesley Cusack, deze vrouw wordt namelijk slapend dik.

Elke nacht verdwijnt er op mysterieuze wijze eten uit de keuken van Lesley Cusack uit Warrington in Engeland. ’s Ochtends is het meestal een zooitje in haar huis, is Lesley weer wat zwaarder en af en toe mist ze zelfs een tand. Klinkt allemaal heel apart, maar volgens de 55-jarige vrouw is de verklaring heel simpel. Ze beweert dat ze een zeldzame ziekte heeft waardoor ze al slapend eet.

Door haar Nocturnal Sleep-Related Eating Disorder, wordt Lesley slapend ik. Soms eet ze dan ook 2.500 calorieën in één nacht. Wat ze dan allemaal oppeuzelt weet de vrouw niet, maar de lege verpakkingen die ze de volgende ochtend vindt geven haar wel een idee. Zo heeft ze ’s nachts al haar tanden gezet in zeeppoeder, hoessiroop en rauwe aardappelen.

Zorgen om veiligheid

Toen Lesley ontdekte dat ze leed aan Nocturnal Sleep-Related Eating Disorder heeft ze maatregelen genomen om het eten in haar slaap tegen te gaan. “Ik heb een alarm op mijn deuren geïnstalleerd, in de hoop dat ik er wakker van zou worden. Maar ik zet het gewoon af in mijn slaap,” laat ze aan de Daily Mail weten.

Daarnaast maakt de vrouw zich, naast alle calorieën die ze binnenkrijgt, ook zorgen om haar veiligheid. “Ik heb laatst een paar tanden gebroken en ik heb geen idee hoe. Ik word steeds vaker wakker met blauwe plekken, omdat ik de waterkoker, fornuis en scherpe messen gebruik. Het is een kwestie van tijd voordat er iets echt misgaat,” aldus Lesley.

post a comment