Top
  >  Algemeen   >  3.000 vrouwen organiseren feest voor gepeste dikke man

feest voor gepeste dikke man
Een dikke man is helaas het slachtoffer geworden van cyberpesten. Gelukkig hebben inmiddels 3.000 vrouwen het voor hem opgenomen. Ze organiseren een feest voor de man waarbij zelfs Pharrell Williams beloofd heeft aanwezig te zijn.

Het begon allemaal toen de man een dansje waagde. Een groepje mensen lachten hem uit en maakten foto’s. Op de ene is hij aan het dansen en op de ander staart hij verdrietig naar de grond. Deze kiekjes werden geplaatst op 4Chan met het bijschrift: “Zag dit exemplaar een poging tot dansen te doen. Hij stopte ermee toen hij ons zag lachen.”

De laffe post ging viraal. Echter niet om de man verder te pesten, maar om hem een hart onder de riem te steken. Twitteraar Cassandra Fairbanks zag het en riep haar volgers op om mee te doen met een actie voor het slachtoffer. Na 13 uur was het bericht massaal gedeeld en bleek het te gaan om een Britse man die Sean heet.

Feest met 3.000 vrouwen en Pharrell Williams

Inmiddels is er een crowdfundingactie opgezet om de man van Londen naar Los Angeles te laten komen en hem het feest van zijn leven te bezorgen. 3.000 vrouwen, Pharrell Williams en een paar andere celebrities hebben toegezegd te komen. In totaal is er al meer dan 33.000 dollar opgehaald. Het geld dat overblijft wordt gedoneerd aan een stichting tegen pesten.