Top
  >  Lifestyle   >  Wat Disney Orlando nog meer te beiden heeft


Naast de bekende themaparken, zoals Magic Kingdom en Epcot, biedt Disney World Orlando nog veel meer vertier. Daarom vind je hieronder informatie over wat je allemaal nog meer kunt doen in Disney World Orlando.

Naast prachtige themaparken en hotels is er in Disney World Orlando nog veel meer te beleven. Zo kun je op het Disney terrein fietsen en boten huren, joggen op speciale trajecten, tennisen of genieten van een schoonheidsbehandeling. Maar daarnaast heeft Disney ook nog 2 uitgaansgebieden, een sportcomplex, golfbanen en midgetgolf mogelijkheden.

Downtown Disney
Downtown Disney is het uitgaans- en winkelgebied van Disney, waarvoor je geen entree hoeft te betalen. Verdeeld over 3 verschillende gebieden vind je hier allerlei restaurant, variërend van duur tot voordelig zoals Planet Hollywood, Rainforest Café en Fulton’s Crab House. Daarnaast telt Downtown Disney een heleboel winkels en ander vertier.

Zo biedt Downtown Disney West Side een grote bioscoop met 24 zalen en DisneyQuest, een interactief themapark. In dit gedeelte van Downtown Disney vind je ook het beroemde circus Cirque du Soleil. Het tweede gebied Pleasure Island bestaat uit restaurants, bars en winkeltjes.

De Marketplace van Downtown Disney is eigenlijk één groot winkelgebied. Zo kun je hier een bezoekje brengen aan de grootste Disney winkel ter wereld, Goofy’s snoepwinkel, de Disney kerstwinkel en aan een speciale Lego winkel.

Disney’s BoardWalk
Disney’s BoardWalk is het andere uitgaansgebied van Disney en bestaat uit restaurants, nachtclubs en winkels. De BoardWalk is geïnspireerd door de promenades van verschillende kustplaatsen uit de 20ste eeuw. Het is dan ook een fijne plek om een wandeling te maken.

ESPN Wide World of Sports Complex
Het ESPN Wide World of Sports Complex van Disney is een groot complex waar je meer dan 60 sporten kunt beoefenen. Daarnaast is het complex trainingscentrum voorbekende Amerikaanse sportclubs en worden er regelmatig evenementen georganiseerd in de verschillende stadions.

Golf en midgetgolf
Golfers kunnen hun hart ophalen, want verschillende golfbanen van Disney behoren bij de beste banen ter wereld. Je kunt kiezen uit 5 verschillende golfterreinen, die verspreidt liggen over het Disney complex.

Naast golfbanen heeft Disney ook een tweetal midgetgolfbanen. De fantasierijke midgetgolfbanen, Fantasia Gardens en Winter Wonderland, zijn erg mooi en zeker een bezoekje waard.