Top
  >  Relatie   >  10 tips voor het vinden van de man van je dromen

droomman
Welke vrouw wil nou niet haar droomman ontmoeten. Maar wie heeft er deze dagen nog de tijd en zin om rustig af te wachten tot Prince Charming vanzelf verschijnt?

Ben je het wachten op jouw droomman meer dan zat? Lees dan de onderstaande 10 tips, die het jou een stuk makkelijker maken om je droomman te vinden.

 1. Weet wat je wilt
  Denk goed na over wat voor jou belangrijk is en wat niet. Laat je niet beïnvloeden door hoe vriendinnen of je moeder jouw droomman zien. Bedenk wat jezelf zoekt in een man. Want alleen als je weet wat je wilt, kun je het ook echt vinden.
 2. Zie er goed uit
  Zorg dat je haar goed zit, draag make-up en scheer je benen. Je weet immers nooit wanneer je jouw droomman tegen komt. Zorg er daarom voor dat je er elke dag geweldig uitziet. Want niets is zo erg als je ideale man te ontmoeten in je versleten spijkerbroek en slobber trui!
 3. Wees voorbereid
  Wanneer je hem tegenkomt en je vervolgens geen woord kunt uitbrengen, knalrood wordt en alleen maar een beetje onnozel kunt lachen, maak je op jouw droomman geen verpletterende indruk. Volg daarom het nieuws, onthoud leuke grapjes en zorg dat je kunt praten als je hem ziet. Dan is de kans veel groter dat hij jou onthoudt.
 4. Leer mensen kennen
  De leuke man voor je in de rij of de mysterieuze man op je werk. Ze kunnen allemaal mister right zijn, misschien alleen in de verkeerde kleren. Neem de tijd om te praten met mannen, die je normaal niet zo snel zult aanspreken. Je zult verrast staan wat voor leuke mannen je zo tegenkomt.
 5. Probeer iets nieuws
  Altijd al willen bungee jumpen, een kookcursus willen volgen of Spaans willen leren? Ga er dan voor! Ga er vol zelfvertrouwen heen en praat met zoveel mogelijk mensen. Zelfontwikkeling zorgt ervoor dat je je beter gaat voelen en je weet maar nooit wie je daar allemaal tegenkomt.
 6. Wees voorbereidt op mafkezen
  Onthoud dat je niet wanhopig bent! De eerst man die zichzelf uitnodigt voor koffie en je plotsklaps zoent, is niet gelijk mister right. Misschien is hij puur uit op een pleziertje en voor zo’n man wil jij geen moeite doen.
 7. Laat hem op jou jagen
  Heb je jouw potentiële droomman gevonden? Laat hem dan merken dat je geïnteresseerd bent, maar laat het echte werk aan hem over. Zo weet je niet alleen of hij ook interesse heeft in jou, maar voelt hij zich ook een echte man omdat hij jou heeft versiert. Wat weer erg goed is voor zijn ego.
 8. Wees eerlijk
  Laat je niet verleiden om je anders voor te doen dan je in het echt bent. Laat het hem maar vreemd vinden dat je geen pasta eet, dat is zijn probleem. Lieg niet tegen hem. Als hij jou niet begrijpt, dan is hij niet de ware voor jou. Laat hem jou ware ik zien, anders kun je nooit voor de volle 100 procent gelukkig zijn.
 9. Blijf uit de slaapkamer
  Mannen zij jagers en hoewel hij misschien alles goed doet, moet je je niet laten verleiden tot een bezoekje aan de slaapkamer. Geniet van de eerste dagen en ontdek, voordat je met hem tussen de lakens belandt, of hij echt wat voor jou is. Hierdoor zal hij je ook met meer respect gaan behandelen en kunnen jullie naar elkaar toegroeien, zodat het moment alleen maar specialer wordt.
 10. Stop met zoeken
  Heb je alles geprobeerd, maar nog steeds je droomman niet gevonden? Stop dan met zoeken. Het klinkt misschien heel cliché, maar je zult jouw ideale man tegenkomen op het moment dat je het het minst verwacht. Focus daarom op jezelf en zorg dat je er goed uitziet. Maar geloof boven alles dat je op een dag Prince Charming vanzelf tegenkomt en heb ondertussen plezier als singel. Want uiteindelijk zal dat niet voor eeuwig zijn.