Top
  >  Familie   >  18-jarig meisje wil trouwen en gezin stichten met eigen vader

Meisje trouwen met vader
Net als je denkt dat je alle vreemde berichten hebt gelezen, kom je zoiets tegen. Het verhaal van een 18-jarige meisje dat niets liever wil dan trouwen met haar eigen vader en samen met hem een gezin wil stichten.

Het Amerikaanse meisje, dat anonieme wil blijven, was 5 jaar oud toen haar vader uit haar leven verdween. Na 12 jaar ontmoette ze hem weer voor de eerste keer en voelden ze zich allebei direct seksueel tot elkaar aangetrokken. Een paar dagen na hun ontmoeting ontmaagde de man, die haar verwekte toen hij zelf 18 jaar was, zijn dochter.

Inmiddels vormen de vader en zijn 18-jarige dochter al 2 jaar een liefdesstel en wonen ze samen in de Great Lakes regio. Nu willen ze dolgraag trouwen en kinderen krijgen. Ook willen ze verhuizen naar New Jersey, omdat daar incest onder volwassenen niet strafbaar is.

Koningshuizen zijn pas echt inteelt

Ook is het meisje van mening dat “dat incest zo oud is als de mens zelf”. Ook maakt ze zich niet druk dat hun kinderen misschien genetische afwijkingen kunnen hebben. “Dat komt pas voor na generaties van inteelt, zoals bij koningshuizen”, laat ze weten in een interview met New York Magazine.

post a comment