Top
  >  Relatie   >  45 procent van de mannen komt te vroeg klaar

mannen komt te vroeg klaar
Is jouw man net Speedy Conzales tussen de lakens? Dan is hij niet de enige. Want 45 procent van de mannen komt te vroeg klaar.

Uit onderzoek van uroloog Harry Fisch, die in het Presbyterian Hospital in New York werkt, is gebleken dat 45 procent van de mannen al na 2 minuten penetratie zijn hoogtepunt bereikt. Volgens de arts is dat te niet lang genoeg om een vrouw te plezieren, omdat zij ongeveer 5 tot 7 minuten nodig hebben. Hij adviseert mannen die in minder dan 2 minuten klaarkomen of meer dan 40 minuten nodig hebben om een afspraak te maken bij de dokter.

Stellen hebben gemiddeld 2 tot 3 keer seks per week

Daarnaast zegt Harry Fisch dat stellen gemiddeld 2 tot 3 keer seks per week hebben. Twintigers die een relatie hebben bedrijven gemiddeld 1 tot 3 maal per week de liefde. Bij mensen tussen de 30 en 50 jaar daalt het naar 2 keer en 50-plussers hebben minder dan 1 maal per week seks. Hij voegt er ook aan toe dat veel koppels in het begin van hun relatie minstens 1 keer per dag gemeenschap hebben, maar dat dit vermindert na een tijdje.

Als laatste zegt hij dat de frequentie van seks van koppel tot koppel verschilt. “Sommigen zijn enkel tevreden met regelmatige seks, anderen verkiezen kwaliteit boven kwantiteit. Zolang je je maar goed voelt bij wat je doet. Helemaal geen zin hebben in seks is echter abnormaal,” laat Fisch weten.