Top
  >  Familie   >  5-jarig jongetje smeekt moeder om haar te knippen


Rean Carter wordt door zijn lange blonde lokken regelmatig aangezien voor een meisje. Het 5-jarige jongetje smeekt zijn moeder dan ook om zijn haar te knippen.

Terwijl de meeste kleine kinderen meegesleurd moeten worden naar de kapper, smeekt de 5-jarige Rean Carter zijn moeder om zijn haar te laten kippen door de kapper. Toen het jongetje werd geboren had hij een klein blond krulletje op zijn achterhoofd. Zijn moeder was er zo weg van dat ze besloot om de haren van haar zoon niet te knippen. Maar inmiddels is het jongetje 5 jaar en reiken zijn blonden lokken tot zijn achterwerk.

Door zijn enorm lange haar wordt Rean regelmatig aangezien voor een meisje. Maar volgens moeder Leeanne Smith heeft haar zoon daar geen moeite mee. “Ik kreeg het nooit over mijn hart om zijn haar te laten knippen, zelfs niet de puntjes. Nu reikt het tot aan zijn achterwerk. Het is heel mooi en zacht. Hij wordt regelmatig voor een meisje aanzien. Mensen zeggen dan: ‘Wat is ze mooi.’ Maar dat heeft hem nooit gestoord. Hij lacht dan gewoon,” vertelt Smith aan Daily Mail.

De schaar erin

Toch wil Rean nu niets liever dan dat zijn haren worden geknipt. Zijn moeder zegt dat dit komt omdat hij nu naar school gaat en gepest wordt. “De jongens op school begonnen hem uit te lachen. Ze zeiden dat hij niet mee mocht spelen omdat hij eruit zag als een meisje. Ik heb al moeten huilen bij het idee dat zijn haar geknipt moet worden en ik zal weer huilen wanneer het echt gebeurd,” laat Smith weten.

Ondanks dat Leeanne Smith haar zoon liever met zijn lange lokken ziet, mocht Rean zijn haar toch laten knippen. De kapper kreeg strikte instructies over hoe het stekeltjes kapsel eruit moest komen te zien. Rean heeft zijn haar overigens niet voor niets afgeknipt. Hij heeft hiermee 100 euro ingezameld voor de kinderafdeling van Sunderland Royal Hospital. Daarnaast wordt zijn haar gedoneerd aan een stichting voor kanker, zodat het voor pruiken gebruikt kan worden.

Bekijk hier de foto’s van Rean Carter voordat zijn haar werd geknipt.

Foto via Taringa