Top
  >  Relatie   >  5 manieren om je partner ten huwelijk te vragen


Het is een probleem dat al jarenlang bestaat. Jij wil niets liever dan trouwen, maar je partner heeft nog steeds geen huwelijksaanzoek gedaan. Terwijl je weet dat hij er diep van binnen hetzelfde over denkt als jij.

Om je partner nu zover te krijgen dat hij je ten huwelijk vraagt, zijn er een aantal manieren die hem in de goede richting kunnen duwen. Namelijk zeuren, zeuren en nog eens zeuren, net zolang tot dat hij er genoeg van krijgt en zwicht. En als dit niet werkt kun je natuurlijk ook zelf de touwtjes in handen nemen, door de rollen om te draaien. Wie weet, misschien voelt hij zich dan wel niet mans genoeg en wil hij het uiteindelijk toch liever zelf doen. Of hij zegt ja! Hier zijn een aantal tips hoe jij hem ten huwelijk kan vragen.

1. Vraag hem ten huwelijk tijdens een sportwedstrijd
Het spreekt vrij voorzich, je kiest zijn favoriete sport en koopt kaartjes voor de eerstvolgende wedstrijd. Neem contact op met de manager van het stadion daar en regel dat jouw aanzoek op een supergroot scherm te lezen zal zijn. Op deze manier ben je romantisch en doe je zijn sport eer aan.    

2. Kook een uitgebreid diner voor hem
Het is misschien een cliché, maar de beste manier om een man zijn hart te veroveren is toch via zijn maag. Dus trek alles uit de kast door een fenomenaal drie-gangen diner voor hem te bereiden. Bij het dessert is het moment suprême dan aangebroken en vraag je hem, in je meest sexy outfit, ten huwelijk.

3. Spring tevoorschijn uit een taart
Doe net als in die films, waar showgirls uit een enorme taart springen en roepen “Happy Birthday” of iets dergelijks. Deze tactiek heeft iets tijdsloos, is sexy, grappig en een ware verrassing. Het is het beste om dit te doen tijdens een groot feest. Aangezien daar veel vrienden en familie aanwezig zullen zijn, is het voor jezelf wel zo geruststellend als je zeker weet dat hij ja gaat zeggen. Dan is het een kwestie van de juiste taart huren en jezelf erin verstoppen. Op het moment dat de taart, met jou erin, voor hem staat, spring je tevoorschijn en roep je “Wil je met me trouwen?”

4. Tijdens een muziekconcert
Bepaalde muziek kan zoveel romantiek met zich meebrengen, dat een live concert bijwonen met je partner een speciale sfeer kan creëeren. Wat je kunt doen is kaartjes kopen voor jullie favoriete artiest(en) en via het management iets te regelen. Misschien kan de zanger(es) namens jou de vraag aan je partner stellen. Of dat jij je partner zelf het aanzoek doet terwijl de band een romantisch deuntje op de achtergrond speelt. 

5. Voer hem dronken
Als je nu echt de wanhoop nabij bent en geen andere manier meer kan bedenken, dan is deze manier misschien wat. Ga naar een rustig en intiem café of plan een romantisch avondje thuis. Geef hem (en jezelf) eerst een paar drankjes, zodat jullie allebei ontspannen zijn. De ongeladen sfeer zal ervoor zorgen dat je partner zich op zijn gemak voelt.  Op het moment dat jullie plezier met elkaar hebben, kun je hem vervolgens ten huwelijk vragen.