Top
  >  Relatie   >  5 redenen waarom mannen anale seks willen

waarom mannen anale seks willen
Eerder kon je op Vrouwblog al lezen waarom vrouwen nee zeggen tegen anale seks. Maar omdat er veel mannen zijn die fantaseren over anale seks met hun vrouw, verdiepten we ons ditmaal in de redenen waarom mannen anale seks willen.

Misschien krijg je alleen al van het idee over anale seks de zenuwen. Toch fantaseren veel heteroseksuele mannen over deze vorm van seks met hun vrouw, simpelweg omdat hij graag elke deel van jouw lichaam wil ontdekken. Hieronder vind je nog 5 andere redenen waarom mannen anale seks willen.

1. Jij vertrouwt hem
Als jij een beetje nerveus bent over anale seks en uiteindelijk erin toestemt om het toch te doen, dan geeft het hem een goed gevoel. Jij vertouwt hem immers met iets heel intiems en gaat ervan uit dat hij voorzichtig te werk zal gaan. Onthoud daarnaast ook dat anale seks geen pijn hoort te doen. Wanneer dit wel het geval is, dan kan het zo zijn dat jij er nog niet klaar voor bent of dat hij te hardhandig te werk gaat.

2. Het is iets nieuws
Hoe goed jullie vaginale seks ook mag zijn op een gegeven moment wordt alles normaal. Anale seks is iets nieuws en bekends voor hem wat het nog spannender en begerenswaardiger maakt.

3. Hij is gek op je billen
De meeste mannen zijn gek op de billen van hun vrouw. Hoewel het idee van anale seks jou misschien afschrikt, voelt hij zich juist als een kind in een snoepwinkel. Hij mag nu immers iets dat hij al zo lang bewondert en naar smacht eindelijk gebruiken.

4. Het is heel strak
De kans is vrij groot dat je vaginale opening wijder is dan de opening tussen je billen. Een vagina is immers ook ontwikkeld om een kind mee op de wereld te zetten. Het gebied tussen je billen is veel strakker en hierdoor wordt zijn penis veel meer gestimuleerd, waardoor hij een gevoel beleeft dat hij nooit eerder gevoeld heeft.

5. Het geeft hem macht
Ondanks dat het misschien heel autoritair klinkt, geeft het feit dat hij tijdens anale seks bovenop je ligt of zit hem een gevoel van macht. Daarnaast geef je hem nu ook het idee dat hij verantwoordelijk is voor jouw seksuele plezier, waardoor hij nog meer zijn best zal doen.