Top
  >  Algemeen   >  6 plekken die je op Valentijnsdag beter kunt vermijden


Single zijn tijdens Valentijnsdag kan zeer deprimerend zijn. Want de dag der liefde wordt steeds groter, uitbundiger en door meer mensen gevierd.

Natuurlijk kun je Valentijnsdag afdoen als een commerciële aangelegenheid, maar als je die dag geconfronteerd wordt met allemaal verliefde stelletjes kan je je daardoor best alleen gaan voelen. Uiteraard zit je die dag niet als een verliefde puber bij de brievenbus te wachten. Maar om nou precies op 14 februari naar plekken te gaan waar alleen maar tortelduifjes komen, is ook weer iets te veel van het goede. Daarom selecteerde Vrouwblog 6 plekken die je als single beter kunt vermijnden op Valentijnsdag.

Chique restaurants
Een dineer in een chic restaurant is een geliefd uitstapje met Valentijn. De kans is dan ook wel heel groot dat je hier geconfronteerd wordt met gelukkige stelletjes.

Lingeriewinkels
Oké, een lingeriewinkel is niet de plaats voor een spannende Valentijnsdate, maar ook hier word je voortdurend geconfronteerd met het feit dat je single bent. Zo hangt de winkel vol met hartjes en lopen er mannen rond, als een kip zonder kop, om een cadeau te kopen.

Romantische bezienswaardigheden
Geschiedenis en romantiek lijken onlosmakelijk met elkaar verbonden te zijn. Op 14 februari bezoeken dan ook veel koppeltjes romantische bezienswaardigheden.

Bioscoop
Hoe afgezaagd het misschien ook lijkt, een bezoekje aan de bioscoop is nog altijd een populair uitstapje met Valentijn. Kwel jezelf daarom ook niet om juist op die dag een romantische film te bezoeken.

Samenwonende vriendin
Op Valentijnsdag kun je beter niet langs je vriendin gaan die met haar partner samenwoont. De kans is namelijk groot dat zij iets voor met zijn tweetjes hebben gepland.

Strand
Als het weer op 14 februari mooi is, kun je beter geen standwandeling gaan maken. Op zo’n dag stikt het daar namelijk van de zoenende stelletjes.