Top
  >  Relatie   >  8 tips voor het faken van een orgasme

vrouw orgasme
Elke vrouw heeft het wel eens: je partner doet ontzettend zijn best, maar een orgasme zit er absoluut niet aan te komen. Maar je wilt hem niet teleurstellen, dus zit er niets anders op dan je orgasme te faken.

Het is niet zo dat ik nu elke vrouw aanraad om haar orgasme te faken. Dit zou namelijk kunnen leiden tot misverstanden tussen jou en je partner. Want hij gaat immers denken dat hij het heel goed doet, terwijl dat eigenlijk niet het geval is.

Toch zijn er soms situaties dat het beter is om een orgasme te faken. Zo kan het zijn dat je te moe of te gestrest bent met om klaar te komen. Of je hebt al een orgasme gehad, maar wilt je partner je er perse nog één bezorgen. In dit soort gevallen kan het weleens van pas komen om een orgasme te faken. Als je in zo’n situatie zit, dan kunnen de volgende 8 tips heel handig zijn.

 1. Houd je ogen gesloten
  Houd je ogen gesloten. Wanneer je dit niet doe, is het een stuk moeilijker om je partner te laten golven dat je je hoogtepunt bereikt.
 2. Kreun af en toe
  Kreun zo nu en dan. Dit is voor hem een teken dat jij dichter bij het grote moment komt. Ben je niet zo luidruchtig in bed? Kreun dan maar een aantal keer.
 3. Knijp in de lakens
  Grijp tijdens de vrijpart de lakens of een kussen vast. Als hij je naar iets ziet grijpen om je aan vast te houden, zal hij denken dat jouw magische moment eraan zit te komen.
 4. Praat
  Zeg iets tegen je bedpartner en laat dan je stem langzaam wegzakken. Hierdoor zal hij denken dat je helemaal opgaat in het moment en niet meer in staat bent om goed te denken.
 5. Span je spieren
  Buig je rug, span je tenen en streel of krab ondertussen zijn rug. Laat hem geloven dat je de controle over je eigen lichaam verliest.
 6. Versnel je ademhaling
  Ga sneller ademhalen en begin te hijgen. Wissel het hijgen af met kreunen. Ga steeds sneller hijgen en kreunen en grijp vervolgens zijn rug vast en geef een luide kreun.
 7. Laat hem weten dat het zover is
  Praat tegen hem en vertel dat je bijna je hoogtepunt bereikt.
 8. Als laatste
  Laat hierna je lichaam ontspannen en geef hem een lieve glimlach. Vergeet ook absoluut niet om hem te vertellen dat je het heerlijk vond.