Top
  >  Familie   >  Hoe een alleenstaande vader het haar van zijn 3-jarige dochter doet

alleenstaande vader kapsel dochter 2
Het maken van paardenstaarten, knotten en vlechten is vaak iets wat moeders doen. Greg Wickherst is alleen een alleenstaande vader en besloot daarom zelf het haar van zijn 3-jarige dochter te doen.

alleenstaande vader kapsel dochter 1

Sinds Greg en zijn vrouw uit elkaar zijn, woont dochter Izzy voornamelijk bij hem. Toen het meisje in de leeftijd kwam dat ze een paardenstaart wilde, had de single papa alleen een probleem. Het hoofd van Greg is al jaren hartstikke kaal en hij had dan ook werkelijk geen idee hoe hij dat voor elkaar moest krijgen.

alleenstaande vader kapsel dochter 3

alleenstaande vader kapsel dochter 7

Gelukkig werkt de vader op een school in het Amerikaanse Colorado waar ook de opleiding tot schoonheidsspecialiste wordt gegeven. Hij vroeg aan een paar studentes of zij hem konden helpen en in no-time kon hij visgraatvlechten, ballerina knotten en allerlei andere creaties maken. De 3-jarige Izzy loopt nu dan ook rond met de meest prachtige kapsels.

alleenstaande vader kapsel dochter 4

alleenstaande vader kapsel dochter 5

Tip voor vaders

Naast het maken van mooie haarstijlen heeft Greg ook een tip voor alle single vaders: “Geniet van elke minuut, de mooie momenten en de minder mooie. Zelfs de ontplofte luiers, de woedeaanvallen in de supermarkt en de slapeloze nachten waarbij je braaksel met je blote handen opvangt. Want het duurt niet eeuwig”, laat hij weten.

alleenstaande vader kapsel dochter 6

alleenstaande vader kapsel dochter
Foto’s: Greg Wickherst