Top
  >  Familie   >  Cadeaus voor moeder


Binnenkort is het weer Moederdag. Laat jezelf niet alleen in de watten leggen door jouw kinderen, maar verwen ook jouw eigen moeder. Hier vind je een aantal leuke cadeaus voor moeder.

Als je zelf moeder bent, dan draait Moederdag natuurlijk om jou. Maar vergeet niet dat je zelf ook een moeder hebt die het verdient om verrast te worden op de 2de zondag van de maand. Het is altijd lastig om een leuk en origineel cadeau voor moeder te bedenken. Daarom vind je hier inspiratie voor moederdagcadeaus.

Dineren op het water

Er zijn in Nederland veel dinertjes op het water te boeken. Zo heb je in Amsterdam de Diner Cruise. Geniet van een heerlijk 3-gangendiner terwijl je door de grachten vaart. Na het eten kun je ook nog een gokje wagen in het casino. In Breda kun je met 2 personen picknicken op het water. In een klein bootje vaar je onder het genot van een high tea, tapas of oriëntale maaltijd door de grachten van Breda.

Beautymiddag

Trakteer jouw moeder op een heerlijke beautymiddag. Ga naar een kuuroord en geniet heel de dag van massages, bubbelbaden, sauna’s, gezichtsbehandelingen, pedicure en manicure. Na zo’n middag zijn jullie beide heerlijk uitgerust.

Fotoboek

Je kunt natuurlijk parfum, sieraden of make-up cadeau doen, maar persoonlijke cadeaus hebben meestal veel meer waarde. De beste moederdagtip die ik je kan geven is daarom ook: geef een persoonlijk cadeau. Verras jouw moeder met een mooi fotoboek. Plak het boek vol met foto’s van de familie en laat jouw broers, zussen en kinderen er wat liefs inschrijven.

Etentje

Roep de hele familie bij elkaar en verras jouw moeder met een lekkere lunch of diner. Moeders vinden het altijd heerlijk als de hele familie bij elkaar is, dus dit cadeau zal zeker in de smaak vallen. Ga lekker naar een restaurant of organiseer thuis een gezellig etentje.

Keukenhof

Beleef een bijzondere Moederdag in de Keukenhof. In deze prachtige omgeving kun je varen, wandelen en fietsen. Daarnaast organiseert Kasteel Keukenhof een speciale Moederdag high tea waar je kunt genieten van heerlijke hapjes en drankjes.

Fotocadeau

Tegenwoordig kun je overal foto’s op laten drukken. Onderzetters, agenda’s, wijnflessen, mokken, spreuktegels, klokken, dienbladen en noem het maar op. Schiet een paar kiekjes van de familie en laat deze bedrukken op een leuk item. Je hebt dan gegarandeerd een heel mooi en symbolisch cadeau voor moeder.

Cadeaubon

Weet jij echt niet wat voor cadeau je moet kopen voor jouw moeder? Dan kun je altijd nog een cadeaubon geven. Doe dit dan niet van een parfumerie, maar van iets origineels. Tegenwoordig kun je namelijk in heel veel tabakszaken en boekenwinkels cadeaubonnen kopen voor eten&drinken, hotels, belevenissen, beauty en tijdschriften.