Top
  >  Relatie   >  Chirurg maakt eigen vrouw

vrouw Chirurg
Reza Vossough trouwde met Candy niet omdat zij zijn ideale vrouw was, maar omdat hij potentie in haar zag. De plastische chirurg vond zijn vrouw niet mooi en besloot haar opnieuw in elkaar te zetten.

“Toen ik Cany voor het eerst ontmoette, had ze heel wat fysieke gebreken, maar ik zag dat er mogelijkheden waren,” vertelt Reza Vossough. De plastische chirurg had in totaal 8 operaties en 5 jaar nodig om zijn ideale vrouw te creëren.

Cany onderging een borstvergroting die haar A cup veranderde in F. Daarnaast werden haar dijen, achterwerk, buik, ogen en gezicht geopereerd. Ook werd ze ontelbare keren geïnjecteerd met Botox. Na al deze ingrepen werd de plastische chirurg eindelijk verliefd op zijn vrouw.

Ook Candy zelf is zeer ingenomen met het nieuwe uiterlijk dat haar man haar aanmeten. “Als je echtgenoot een plastische chirurg is, dan is de scalpel je vriend,” zegt de rondborstige blondine.

Reza is overigens niet alleen gevoelig voor het uiterlijk van zijn vrouw. Zelf onderging de plastische chirurg ook wat behandelingen. “Ik had een te grote neus en mijn zakenpartner heeft een nieuwe voor me gemaakt. Ook heb ik meerdere malen botox gebruikt,” laat Reza weten.