Top
  >  Familie   >  De leukste trends voor kinderen van het najaar van 2022

Het najaar is inmiddels weer aangebroken en hier horen een aantal kledingtrends bij. Het is natuurlijk fijn als je op de hoogte bent van de kledingtrends voor volwassenen, maar er zijn ook zeker een aantal trends voor kinderen. In dit artikel hebben we de leukste trends voor kinderen van het najaar van 2022 voor je op een rijtje gezet. Lees dus snel verder!

Gilets

Ten eerste zijn gilets helemaal in dit najaar en dan ook een leuke trend om op in te spelen voor je kind. Zowel voor jongens als meisjes zijn gilets helemaal hip! Voor meisjes zien we verschillende stijlen en materialen terugkomen in de gilets. Hierbij kun je denken aan een leuk teddy gilet in een beige kleur of een gilet met een leuke kleurrijke print om de outfit helemaal mee af te maken. Voor jongens is er helaas wat minder keus. Hierbij zien we voornamelijk gebreide en teddy gilets. De gilets van Kixx zijn dan ook helemaal geïnspireerd op de laatste trends. Bovendien is dit niet alleen een trend voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Hierdoor is het zeker een leuk idee om voor jullie beide een gilet aan te schaffen en samen in te spelen op de laatste trends van dit najaar. 

Teddy

Ten tweede is het materiaal teddy helemaal hip dit najaar. We zagen het al voorbij komen bij de gilets, maar ook in andere items is teddy een populair materiaal. Voornamelijk jassen van teddystof zijn dit najaar erg populair, voor zowel jongens als meisjes. Teddy is namelijk een stof die er zowel erg stoer als lief uit kan zien. Verder zijn items als truien of een compleet teddypak ook erg in trek. Bovendien zit de stof ook nog eens erg lekker en houd het je kind goed warm tijdens de koudere dagen. Hierdoor zien we de stof ook erg veel terugkomen aan de binnenkant van jassen. Ook veel kindermerkkleding speelt in op deze trend, waardoor je kwalitatieve kleding van een leuk merk in een teddy stof kunt kopen voor je kind. 

Kortom, wanneer je wilt inspelen op de laatste trends van het najaar van 2022 voor je kind kun je ervoor kiezen om een leuke gilet of items van teddystof aan te schaffen. Zowel voor jongens als meisjes zullen we deze items veelal terug zien komen. Bovendien zijn deze trends ook hip voor volwassenen dit jaar, waardoor je leuk kunt matchen met je kind.