Top
  >  Relatie   >  Dikkere mannen zijn beter in bed

Dikke mannen beter in bed
Het lijkt erop dat de grootte er wel degelijk toe doet tussen de lakens, maar dan wel op een andere manier. Uit een onderzoek is namelijk gebleken dat dikkere mannen beter zijn in bed.

Een studie van Erciyes universiteit in Turkije heeft aangetoond dat zwaardere mannen beter presteren als het op seks aankomt dan hun slanke heren. Tot deze conclusie kwamen de onderzoekers nadat ze het BMI vergeleken van 100 personen die behandeld werden voor seksuele problemen tegenover 100 mensen die nergens last van hadden. Zo waren dikkere mannen in staat om de liefde gemiddeld 7 minuten en 18 seconden te bedrijven, terwijl dunnere heren het slechts 1 minuut en 48 seconden volhielden.

Hoewel de uitslagen in eerste instantie misschien onlogisch lijken, is de reden volgens de wetenschappers vrij simpel. Volgens hen ontwikkelen stevige mannen meer van het vrouwelijke geslachtshormoon oestradiol. Hierdoor wordt de hormoonbalans in hun lichaam verstoord waardoor ze een orgasme langer kunnen uitstellen.

Ook dikkere vrouwen zijn beter in bed

Niet alleen zwaardere mannen, maar ook dikkere vrouwen zijn beter in bed. Eerder onderzoek toonde aan dat heren liever tussen de lakens kruipen met dames die een maatje meer hebben omdat zij meer geven en sneller bereid zijn om nieuwe dingen te proberen.